Sharp prezintă un prototip de telefon pliabil vertical cu ecran AMOLED (Video)

784 ori
<b>Sharp prezintă un prototip de telefon pliabil vertical cu ecran AMOLED (Video)</b>Sharp are de ceva vreme brevete de telefoane pliabile, dar încă nu a lansat nimic în acest segment. În culise are totuşi prototipuri, iar recent a prezentat unul în cadrul unei expoziţii. Îl puteţi admira în clipul de mai jos

Sharp are de ceva vreme brevete de telefoane pliabile, dar încă nu a lansat nimic în acest segment. În culise are totuşi prototipuri, iar recent a prezentat unul în cadrul unei expoziţii. Îl puteţi admira în clipul de mai jos.

Ceea ce vedeţi aici este un telefon pliabil pe verticală, cu un ecran AMOLED de 6.18 inch. Are rezoluţie de 3040 x 1440 pixeli şi se îndoaie exact ca un japonez când te salută, dacă e să facem o comparaţie haioasă. Porţiunea de pliere e fix la mijloc şi terminalul pare destul de gros pentru cerinţele din 2019. A se remarca balamaua flexibilă şi destul de discretă.

Atunci când telefonul e complet deschis nu remarcăm vreun pliu neplăcut sau defect în mijlocul său. Playback-ul continuă nestingherit în vreme ce device-ul este îndoit, aşa cum puteţi vedea. Sharp îşi permite asemenea experimente, având în spate puterea financiară a celor de la Foxconn, care i-au cumpărat pachetul majoritar de acţiuni cu câţiva ani în urmă.

Sharp afirmă că acest display din video este capabil să reziste la 300.000 de cicluri de pliere, deci face faţă unei activităţi intense. Compania vrea să realizeze un produs comercial inspirat din prototip în următorii ani, dar nu e clar dacă va furniza panoul şi altor firme sau îl vor păstra doar pentru un handset propriu. Mă aştept la un format similar şi pentru viitorul Moto Razr.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×