Procesoarele Intel Bay Trail sosesc pe tabletele Android din trimestrul 2

Autor:  | Publicat în:  Internet 648 ori
<b>Procesoarele Intel Bay Trail sosesc pe tabletele Android din trimestrul 2</b>Faimosul producător de procesoare Intel intenționează să aducă seria de chipuri Bay Trail și pe tabletele Android începând cu trimestrul 2 al acestui an. Informația vine chiar de la CEO-ul companiei, Brian Krzanich. &nbsp; Acest procesor quad...

Faimosul producător de procesoare Intel intenționează să aducă seria de chipuri Bay Trail și pe tabletele Android începând cu trimestrul 2 al acestui an. Informația vine chiar de la CEO-ul companiei, Brian Krzanich.

Acest procesor quad core din seria Intel Atom este deja prezent pe câteva modele atractive cu Windows 8, cu prețuri foarte bune. In trimestrul 2 al acestui an vom asista la lansarea câtorva modele noi de tablete cu procesoare Bay Trail, care se vor răspândi în următoarele luni. Până acum am putut număra pe degetele de la o mână sau maxim două modelele cu acest CPU la bord, dar asta se va schimba în curând.

Aparent motivul pentru care Android primește atât de târziu acest CPU pe terminalele pe care rulează e faptul că decizia a fost luată brusc de către Intel. Pentru început, nu am văzut nici urmă de tableta Android cu un asemenea procesor la CES 2014, deci mai este de lucru la acest capitol. CEO-ul menționat mai sus a amintit în cadrul conferinței Intel organizate în această săptămână ca viitorul aparține arhitecturii 64 bit și că în noiembrie anul trecut Intel prezenta un kernel 64 bit pe o tabletă Android cu Bay Trail.

Deocamdată nici tabletele Windows 8 cu Bay Trail nu profita de procesarea 64 bit, rulând tot în 32 bit, dar asta se va schimba de-a lungul acestui an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×