Huawei Honor 7 este fotografiat la scurt timp după evenimentul de lansare

1.203 ori
<b>Huawei Honor 7 este fotografiat la scurt timp după evenimentul de lansare</b>&nbsp; &Icirc;n cursul zilei de ieri, chinezii de la Huawei au dezvăluit un nou smartphone de top ce beneficiază de o carcasă uni-body din metal, și anume modelul Honor 7. Acesta din urmă a fost fotografiat de către jurnaliștii prezenți la fața...

În cursul zilei de ieri, chinezii de la Huaweiau dezvăluit un nou smartphone de top ce beneficiază de o carcasă uni-body din metal, și anume modelul Honor 7. Acesta din urmă a fost fotografiat de către jurnaliștii prezenți la fața locului care iată ne oferă șansa să vedem cum arată telefonul în realitate.

Observăm din start faptul că Mate 7 a servit cât de cât pe post de inspirație și în cazul lui Honor 7, terminal care aduce o diagonală de 5.2 inch. Pe lângă grosimea redusă a carcasei metalice, remarcăm butoanele realizate tot din același material, dar și camera foto principală ce iese puțin în evidență.

Huawei Honor 7

Cât despre specificațiile tehnice, așa cum ați aflat și ieri, Honor 7 aduce un panou cu rezoluție Full HD, 3 GB memorie RAM, un procesor HiSilicon Kirin 935, scanner de amprente și cameră foto de 20 megapixeli cu bliț dual. Prețul său este de doar 322 dolari în versiunea cu 16 GB memorie internă.

Huawei Honor 7

Huawei Honor 7

Huawei Honor 7

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×