Huawei Honor 8 va primi actualizarea la Android 7.0 Nougat în luna februarie

1.519 ori
<b>Huawei Honor 8 va primi actualizarea la Android 7.0 Nougat în luna februarie</b>Unul dintre cele mai arătoase smartphone-uri pe care Huawei le-a lansat anul acesta pe piață este și Honor 8, telefon care adoptă o carcasă unibody cu ramă metalică și suprafețe din sticlă ce reflectă lumina într-un mod inedit. Acest produs se află pe

Cei de la Huawei ne-au adus câteva smartphone-uri foarte arătoase anul acestea, iar printre ele își face loc cu siguranță și modelul Honor 8, terminal care de curând a fost lansat și la noi în țară. I-am realizat și o recenzie detaliată acestui handset, iar astăzi descoperim că actualizarea la Android 7.0 Nougat este pe cale să fie distribuită către utilizatori începând din luna februarie a anului viitor. 

Aparent, confirmarea cu privire la sosirea acestui release pe Honor 8 a venit chiar din partea companiei producătoare prin intermediul unui email. Era de așteptat ca telefonul de față să beneficieze de 'Nuga' în situația în care s-a dovedit a fi un telefon chiar popular, fiind vândut în 1.5 milioane de exemplare în doar câteva luni de la debutul său pe piață.

Ca hardware acest model este similar lui Huawei P9, cu mici diferențe pe ici pe colo în ceea ce privește procesorul utilizat (Kirin 950 vs 955 și faptul că senzorul dual de pe Honor 8 nu este certificat Leica). Puteți afla prețurile actualizate pentru smartphone-ul Huawei Honor 8 de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×