Nu încercaţi aşa ceva în aeroport! Un zbor a întârziat pentru că cineva şi-a numit hotspotul WiFi "Galaxy Note 7"

3.593 ori
<b>Nu încercaţi aşa ceva în aeroport! Un zbor a întârziat pentru că cineva şi-a numit hotspotul WiFi "Galaxy Note 7"</b>Putem spune că phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 încă provoacă haos chiar și acum când a fost retras de pe piață. O pățanie banală la prima vedere aproape că a obligat o companie aeriană să

Din seria "denumiri inspirate şi nu prea", azi aflăm că un avion a fost aproape nevoit sa aterizeze și să își schimbe traseul pentru că cineva de la bord şi-a numit un hotspot WiFi "Galaxy Note 7". După cum ştiţi, liniile aeriene din SUA au interzis utilizarea de phableturi Note 7 la bordul avioanelor, din cauza riscului de explozie. Un pasager Virgin America din San Francisco a simţit totuşi nevoia să le testeze răbdarea.

Wifi

Acest pasager a schimbat numele hotspotului său în "Galaxy Note 7_1097", ceea ce a pus pe jar echipajul şi pe ceilalţi pasageri. Au urmat anunţuri la sistemul de difuzoare ca pasagerul cu Note 7 să iasă în faţă, iar căpitanul a anunţat că ar fi nevoie de o aterizare de urgenţă, daca nu se rezolvă situaţia. Stewarzii erau gata să caute în bagajele tuturor până găseau telefonul.

Reţineţi că posesia şi utilizarea unui phablet de gen la bordul unei aeronave e o crimă federală, fiind un pericol de incendiu. Din fericire, farsorul şi-a recunoscut vina şi s-au calmat lucrurile. Probabil că va avea interdicţie la zboruri o luuungă perioadă de timp. Vă recomandăm să nu încercaţi aşa ceva, nici măcar în glumă.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×