Huawei Nova primește actualizarea la Android 7.0 Nougat în România

2.890 ori
<b>Huawei Nova primește actualizarea la Android 7.0 Nougat în România</b>În toamna anului trecut cei de la Huawei au lansat o nouă serie de dispozitive pe piață, seria Nova compusă din modelele Huawei Nova și Huawei Nova Plus. Aflăm astăzi faptul că varianta standard de aici a început a fi actualizată la Android 7.0 Nougat și

Târgul IFA de anul trecut ne-a adus și debutul smartphone-urilor Huawei Nova și Huawei Nova Plus, terminale pe care vi le-am prezentat în recenzii detaliate aici, respectiv aici. Aflăm astăzi din partea unui cititor fidel faptul că al său handset Huawei Nova tocmai ce a primit actualizarea la Android 7.0 Nougat alături de interfața EMUI 5.0, fiind vorba despre un update serios cu mărime de 2.44 GB.

Huawei Nova Update

Se menționează aici interfața mai interactivă și mai curată comparată cu versiunea anterioară, noul UI și efectele introduse, dar și o serie de îmbunătățiri ce contribuie la capitolul fluiditate. Avem desigur aduse și cele mai noi patch-uri de securitate, dar și modificări asupra notificărilor ce sunt menite să reducă complexitatea acțiunilor realizate de către utilizator.

Huawei Nova

Vă amintim că Huawei Nova este un terminal compact cu display FHD de 5 inch, procesor octa-core Snapdragon 625, 3 GB memorie RAM și cu o cameră foto de 12 megapixeli capabilă de captură video 4K Ultra HD. Construcția solidă, design-ul arătos, dar și bateria foarte foarte bună sunt pe lista de puncte pro în cazul lui Huawei Nova, un telefon care în acest moment costă 1.349 lei la eMAG.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×