Huawei Honor 8X, Mate 20 Lite şi Nova 3i primesc actualizarea la Android 9.0 Pie şi EMUI 9.0

1.725 ori
<b>Huawei Honor 8X, Mate 20 Lite şi Nova 3i primesc actualizarea la Android 9.0 Pie şi EMUI 9.0</b>După ce Samsung a adus Android Pie pe toate flagshipurile sale care contează din ultimii 2 ani, acum e rândul Huawei să pluseze cu acelaşi release software, care tocmai a ajuns pe câteva telefoane midrange apreciate. Honor 8X

După ce Samsung a adus Android Pie pe toate flagshipurile sale care contează din ultimii 2 ani, acum e rândul Huawei să pluseze cu acelaşi release software, care tocmai a ajuns pe câteva telefoane midrange apreciate. Honor 8X, Mate 20 Lite şi Nova 3i tocmai au primit actualizarea la Android 9.0 Pie şi EMUI 9.0.

Huawei

Deocamdată actualizările au fost semnalate doar în China, dar cred că în maxim 2 săptămâni ajung şi la noi. Vestea vine la câteva zile după ce seria Huawei Mate 9 a primit la rândul său acest pachet software, dar şi Nova 2s, tot în China. EMUI 9 aduce îmbunătățiri de performanţă, promiţând pe hârtie să fie cu 25.8% mai responsiv, 12.9% mai fluent, iar aplicaţiile se vor deschide cu 102 ms mai rapid, în medie.

Huawei

EMUI 9.0 aduce la pachet şi GPU Turbo 2.0, care optimizează resursele device-ului pentru cele mai populare jocuri de pe piaţă. Este controlată şi temperatura în mod inteligent, încât să nu se supraîncălzească telefonul. Noul release aduce şi suport VoLTE în reţeaua operatorului China Telecom şi permite realizarea unui apel telefonic în vreme ce vă jucaţi spre exemplu.

Huawei Honor 8X şi Mate 20 Lite au fost apreciate la testele Mobilissimo.ro pentru calitatea camerelor şi designul arătos, iar preţurile lor au început să scada. Un alt aspect de apreciat la ambele modele este procesorul Kirin 710, care se poate bate cu un Snapdragon 636 sau S660 chiar.

Iată preţurile lui Honor 8X şi Mate 20 Lite pe piaţa locală:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×