Huawei Honor Cherry se afișează în noi imagini live; primim și o fotografie realizată cu acesta

Autor:  | Publicat în:  Huawei 553 ori
<b>Huawei Honor Cherry se afișează în noi imagini live; primim și o fotografie realizată cu acesta</b>&Icirc;n cursul zilei de luni, 30 martie, pe web ajungeau o serie de fotografii live ce dezvăluiau un nou smartphone foarte atractiv din gama Honor a celor de la Huawei, device al cărui nume era totuși necunoscut. Astăzi, acest detaliu este dezvăluit...

În cursul zilei de luni, 30 martie, pe web ajungeau o serie de fotografii live ce dezvăluiau un nou smartphone foarte atractiv din gama Honor a celor de la Huawei, device al cărui nume era totuși necunoscut. Astăzi, acest detaliu este dezvăluit alături de alte câteva fotografii live ce prezintă telefonul în varianta de culoare neagră.

Numele viitorului smartphone Huawei este Honor Cherry, iar din câte putem observa acum, avem parte de un device mid-range cu o carcasă realizată din plastic și dotări modeste. Acesta va aduce la interior un display de 5 inch, un procesor octa-core Kirin 620, conectivitate 4G LTE și o cameră foto principală de 13 megapixeli.

Mai jos puteți vedea și o fotografie realizată cu acest terminal în format 16:9. Aflăm că bateria lui Huawei Honor Cherry va fi o unitate de 2.550 mAh ce va oferi până la 28 de ore autonomie într-o regim de utilizare constant. Acest terminal va sosi inițial pe piața din Rusia la un preț cuprins între 225-260 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×