Android 5.0.1 Lollipop sosește pe Samsung Galaxy S4 (i9505) în România

3.951 ori
<b>Android 5.0.1 Lollipop sosește pe Samsung Galaxy S4 (i9505) în România</b>Săptăm&acirc;na trecută vă informam aici pe Mobilissimo.ro despre faptul că Samsung Galaxy S4 &icirc;n varianta Black Edition tocmai primea actualizarea la Android Lollipop. Prin intermediul cititorilor noștri aflăm că și modelul standard Galaxy...

Săptămâna trecută vă informam aici pe Mobilissimo.ro despre faptul că Samsung Galaxy S4 în varianta Black Edition tocmai primea actualizarea la Android Lollipop. Prin intermediul cititorilor noștri aflăm că și modelul standard Galaxy S4 (I9505) se poate bucura începând de astăzi de Android 5.0.1 Lollipop.

Odată cu actualizarea la această nouă versiune se va remarca un nou centru de notificări, o afișare sub formă de carusel pentru aplicațiile deschise în background, cât și iconițe plate inspirate din stilul Material Design. Este posibilă totodată și afișarea notificărilor în ecranul de unlock.

De asemenea, ni se oferă posibilitatea de creare a unui cont secundar pe telefon, acest lucru fiind util atunci când nu dorim ca prietenii/copiii să acceseze anumite aplicații. Pentru a verifica disponibilitatea update-ului este necesar să urmați acești pași - Setări - Despre dispozitiv - Actualizare Software.

Android 5.0.1 Lollipop sosește pe Samsung Galaxy S4 (i9505) în România

Mulțumim pentru informații cititorilor noștri, Dan Mihai Petrescu si Raul Fusteac.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×