Huawei Mate 9 ar putea oferi și un scanner de iris la pachet; vom primi 6 GB RAM și o cameră duală certificată Leica

1.037 ori
<b>Huawei Mate 9 ar putea oferi și un scanner de iris la pachet; vom primi 6 GB RAM și o cameră duală certificată Leica</b>Una dintre dotările pe care phablet-ul Huawei Mate 9 ar putea să o aducă la pachet este și un scanner de iris - tehnologie pe care am văzut-o de curând în acțiune pe modelul Galaxy Note 7 a celor de la Samsung. După cum probabil ați remarcat și voi,

Direct din China sosește astăzi un nou zvon ce indică faptul că phablet-ul Huawei Mate 9 urmează a beneficia și de un scanner de iris la pachet - dotare pe care o avem și pe modelul Galaxy Note 7 al sud-coreenilor de la Samsung. Această metodă de autentificare pare a fi la fel de rapidă precum cea pe bază de amprentă, cu toate că este necesar ca telefonul să se afle la o distanță precisă de fața utilizatorului pentru ca sistemul să funcționeze fără cusur.

Acest terminal ar urma să ne ofere și 6 GB memorie RAM, o cameră foto duală certificată Leica, cât și un procesor octa-core HiSilicon Kirin 960 la bord. Vom primi și un scanner de amprente, un port USB Type-C pentru încărcare și sincronizare date, respectiv o baterie generoasă de 4000 mAh menită să ofere o autonomie serioasă.

Odată cu informația referitoare la prezența scanner-ului de iris, aflăm și faptul că phablet-ul Huawei Mate 9 în versiunea cu 256 GB de stocare flash va costa aproximativ 705 dolari. De asemenea, ar urma să fie pus în vânzare și un pachet special ce include telefonul și o nouă variantă a ceasului Huawei Watch pentru suma de 1107 dolari. Lansarea sa ar fi programată pentru luna noiembrie dacă dăm crezare speculațiilor din ultima vreme. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×