Huawei Honor Magic e superb și în realitate, nu doar în imaginile pentru presă; iată arătosul terminal într-un clip hands-on

5.508 ori
<b>Huawei Honor Magic e superb și în realitate, nu doar în imaginile pentru presă; iată arătosul terminal într-un clip hands-on</b>Huawei ne-a cucerit complet odată cu lansarea modelului Honor Magic de ieri, un smartphone tare arătos ce adoptă un design bazat pe sticlă și metal. Nici dotările hardware nu sunt deloc rele, telefonul de față sosind cu un display Quad HD de 5.09 inch

În cursul zilei de ieri cei de la Huawei aveau să ne capteze total atenția odată cu lansarea ineditului smartphone numit Honor Magic - dispozitiv mobil ce parcă vine pe piață ca un soi de răspuns la gigantul Xiaomi Mi Mix. Spre deosebire de acesta din urmă, produsul celor de la Huawei adoptă un design foarte diferit, cuvântul de ordine în cazul de față fiind muchii curbate și iarăși curbate mai oriunde am privi.

Huawei Honor Magic

De această dată chinezii își asumă un design original dacă putem spune așa, telefonul sosind într-o carcasă unibody cu ramă metalică și panouri față-spate din sticlă curbată. Astăzi avem ocazia să aruncăm o privire asupra unor fotografii reale cu Huawei Honor Magic și totodată avem la dispoziție un hands-on video. Privind aceste materiale ajungem la concluzia că într-adevăr noul telefon este la fel de superb și în realitate, nu doar în imaginile de presă.

Huawei Honor Magic

Cu toate că design-ul este unul ce ne cucerește din prima, aflați că în continuare avem de-a face cu un telefon ce se dovedește a fi un real magnet de amprente. Tot pe lista de temeri punem și fragilitatea telefonului, un lucru ce va fi cu siguranță testat la un moment dat sau altul de către un cumpărător.

Revenind puțin la rama metalică, după cum menționam și ieri, aceasta include la interior o serie de senzori speciali care vor detecta atunci când utilizatorul ridică smartphone-ul în mână, iar cu ajutorul camerei selfie dotată cu infraroșu se va aprinde display-ul în mod automat atunci când se detectează fața posesorului. Ca elemente regăsite pe această carcasă avem portul 3.5 mm la bază, difuzorul, portul USB Type-C și tot aici slotul dual-SIM.

În lateral dreapta se află butoanele de volum și cel power, iar pe spate întâlnim desigur camera foto duală de 12 megapixeli similară cu cea întâlnită pe modele precum Huawei P9 și Honor 8. Nu doar design-ul face toți banii în cazul de față, ci și pachetul hardware de top, respectiv funcțiile smart pe care Huawei le-a inclus în Magic Live OS - un ROM bazat pe sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

După cum vă informam și ieri, prețul acestui smartphone este de 530 dolari pe piața din China și sunt mari șanse ca produsul să nu ajungă pe alte piețe din păcate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×