Huawei va lansa telefonul Honor Magic cu ecran edge to edge pe 16 decembrie; Avem teasere oficiale

1.402 ori
<b>Huawei va lansa telefonul Honor Magic cu ecran edge to edge pe 16 decembrie; Avem teasere oficiale</b>Pentru data de 16 decembrie cei de la Huawei ne-au pregătit un nou eveniment de presă, unul în cadrul căruia va debuta oficial smartphone-ul numit Huawei Honor Magic. Acest terminal misterios la prima vedere a primit deja câteva imagini teaser și astăzi

Se pare că nu doar astăzi va fi o zi specială pentru Huawei, ci şi pe 16 decembrie, când chinezii ar avea programată lansarea unui telefon cunoscut ca Honor Magic. Terminalul ar urma să aibă un ecran edge to edge şi a primit teasere azi, pentru o lansare pe 16 decembrie.

Honor Magic

Sub brandul Honor a inclus modele arătoase de-a lungul timpului, pentru o perioadă handseturi metalice şi ulterior şi excelentul Honor 8, cu abordarea sa pe bază de sticlă şi metal. Huawei a confirmat lansarea pentru 16 decembrie, atunci când va debuta acest "Honor Magic". Teaserele au fost postate pe contul oficial Weibo al brandului Honor şi le puteţi admira în acest articol.

Zvonurile afirmă că telefonul va reuşi performanţa de a fi curbat pe toate cele 4 laturi şi nu doar pe părţile laterale. Astfel Huawei s-ar apropia de acel screen to body ratio de 100%, la care aspiră marii producători smartphone la ora actuală. Xiaomi Mi MIX s-a apropiat cel mai mult, împreună cu modelel Sharp Aquos Crystal, dar întotdeauna se poate mai bine.

Rămâne de văzut şi ce altceva va mai fi "magic" la noul telefon, poate un sistem evoluat 3D Touch sau senzori speciali.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×