Huawei Mate 9 Pro apare în fotografii reale; ar urma să fie lansat oficial în China chiar astăzi

1.444 ori
<b>Huawei Mate 9 Pro apare în fotografii reale; ar urma să fie lansat oficial în China chiar astăzi</b>Dacă vă amintiți, atunci când au început zvonurile referitoarele la Huawei Mate 9, am avut parte și de speculații care indicau existența unei variante Pro pentru acest phablet, una cu display curbat spre margini. Versiunea cu pricina nu a fost dezvăluită

Printre numeroasele zvonuri din mediul online ce au sosit în ultimele luni s-a numărat și cel referitor la existența unei variante Pro pentru phablet-ul Huawei Mate 9. Deși evenimentul de lansare al acestui phablet a avut loc, varianta superioară pe care mai toți o așteptau nu a fost prezentată oficial, în locul său fiind dezvăluită mai degrabă o versiune de lux pe care nu mulți și-o vor putea permite.

Huawei Mate 9 Pro

Există însă vești bune, compania chineză urmând a prezenta acel model Pro despre care am tot auzit, în cadrul unui eveniment ce va avea loc chiar astăzi aparent. Acest Huawei Mate 9 Pro ni se prezintă în fotografii reale, semn că într-adevăr debutul său se va întâmpla mai repede decât ne așteptam.

Se remarcă faptul că avem parte de un display curbat spre margini, fiind cel mai probabil vorba despre un panou similar de 5.5 inch cu rezoluție Quad HD similar cu cel de pe Huawei Mate 9 Porsche Design. Scanner-ul de amprente se află acum în față sub forma unui buton home, iar camera foto duală cu optică Leica este în continuare la bord. Vor exista variante cu 4 sau 6 GB RAM ce vor aduce până la 256 GB de stocare. Iată și prețurile asociate acestor modele:

  • 4 GB RAM + 64 GB stocare - 675 dolari
  • 6 GB RAM + 128 GB stocare - 780 dolari
  • 6 GB RAM + 256 GB stocare - 835 dolari
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×