Huawei P10 își face din nou apariția în imagini; smartphone ce ar putea fi lansat în aprilie

2.451 ori
<b>Huawei P10 își face din nou apariția în imagini; smartphone ce ar putea fi lansat în aprilie</b>Smartphone-ul Huawei P10 și-a făcut apariția într-o nouă randare cu doar câteva zile în urmă și astăzi îl vedem din nou. De această dată aruncăm o privire asupra variantei cu display plat ce aduce un panou frontal acoperit cu sticlă 2.5D. Telefonul aduce

Săptămâna trecută am văzut o noua randare pentru Huawei P10 în versiunea cu display curbat, smartphone a cărui lansare ar urma să fie programată pentru luna aprilie, semn că mai avem destul de mult de așteptat. Continuă scăpările între timp și astăzi aruncăm o privire asupra unor noi imagini ce ne prezintă varianta standard cu display plat ce include și un panou frontal acoperit cu sticlă 2.5D. 

Huawei P10

Remarcăm aici telefonul în varianta de culoare roz, dar și faptul că scanner-ul de amprente nu este prezent pe această variantă. Din leak-urile anterioare aflam că modelul cu display curbat ar urma să ofere un scanner de amprente amplasat frontal sub forma unui buton home fizic, pe când varianta standard va opta pentru un senzor amplasat pe spate.

Ei bine, din imaginea de față modulul de amprente lipsește cu desăvârșire. Pe Huawei P10 îl așteptăm cu procesor octa-core HiSilicon Kirin 960, cu 4 sau 6 GB memorie RAM și în continuare cu o cameră foto duală certificată Leica. Cel mai probabil este vorba despre același setup foto precum cel întâlnit pe Huawei Mate 9.

Huawei P10

UPDATE: Din câte ne-a comunicat și cititorul nostru Cosmin Vladu în rubrica de comentarii de mai jos, se pare că într-adevăr scanner-ul de amprente amplasat frontal există și în această randare, cu toate că el se observă cu mare greutate la prima vedere.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×