Huawei Honor Note 10 va debuta pe 31 iulie în China de fapt; Avem un poster oficial şi o nouă fotografie

2.544 ori
<b>Huawei Honor Note 10 va debuta pe 31 iulie în China de fapt; Avem un poster oficial şi o nouă fotografie</b>Deși se vehicula faptul că smartphone-ul Huawei Honor Note 10 are programată o lansare pe data de 30 august în Berlin acolo unde Huawei va organiza un eveniment de presă, iată că debutul acestui dispozitiv va veni cu o lună mai devreme

Huawei Honor Note 10 va sosi la fix pentru a concura cu proaspăt anunţatul Xiaomi Mi Max 3. Iniţial îl aşteptam în perioada lui IFA, la final de august, dar se pare că Huawei se grăbeşte cu debutul său şi îl va lansa de fapt la final de iulie. Avem şi dovezi în această privinţă.

Honor Note 10

A apărut pe web posterul pe care îl vedeţi integrat în articol şi care menţionează acea dată pentru o lansare în China. Apoi a apărut şi fotografia de mai sus, o nouă imagine reală cu viitorul terminal. Aduce parcă puţin cu un Xperia XZ2 Premium în acea imagine. Cert e că Honor Note 10 va sosi pe 31 iulie, cu promisiunea (în teaser) că va fi un smartphone mai mare, mai rapid şi mai bine răcit.

Preşedintele secţiunii Honor de la Huawei, George Zhao declarase recent că firma lucrează la acest produs de 2 ani, deci e ceva cu adevarat special. Pe lângă GPU Turbo vom avea la bord şi o experienţă de gaming optimizata pe bază de AI. Note 10 a apărut recent în fotografii în care era comparat cu Nintendo Switch, fiind chiar mai mare decât el, cel puţin ca ecran.

Ar urma să vină cu un panou Super AMOLED de 6.9 inch Quad HD+, baterie de 6000 mAh, 6 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare. Va avea o cameră duală de 16 MP + 24 MP şi va rula Android 8.1 Oreo. Aparent se pregăteşte şi o versiune specială branduită Rolls Royce a acestui produs, la preţul de 1500 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×