Uriaşul Huawei Honor Note 10 e gata de lansare, avem un teaser nou

5.058 ori
<b>Uriaşul Huawei Honor Note 10 e gata de lansare, avem un teaser nou</b>Nu doar Xiaomi se pregătește pentru lansarea pe piață a unui smartphone cu diagonală generoasă, ci și Huawei care îl va aduce pe piață pe Honor Note 10. Acest terminal a apărut într-o serie de scăpări anterior și astăzi descoperim un prim teaser

Încă de la finalul lunii iunie aflam că Huawei pregăteşte de lansare un phablet cu ecran de mari dimensiuni, aşa numitul Huawei Honor Note 10. Acum acel terminal revine cu un teaser şi cu informaţia că va sosi foarte curând. Hai să vedem ce ştim despre device.

Huawei Honor Note 10

Pentru sub brandul Honor acest Note 10 va fi un veritabil flagship din ce am înţeles. Contul oficial Weibo Honor este cel care oferă detaliile deocamdată. Teaserul are rolul de a sublinia că se sare peste Honor Note 9 şi se va lansa direct Note 10. Probabil pentru a evita confuzia de nume Note 9/Galaxy Note 9. Debutul va avea loc la Beijing, iar acest smartphone va avea un ecran AMOLED produs de către Samsung şi conform zvonurilor şi o baterie impresionantă de 6000 mAh.

La bord se va afla procesorul Kirin 970, acelaşi pe care l-am văzut şi pe Honor 10. Mai sunt multe variabile lipsă, precum cantitatea de RAM, rezoluţia camerelor şi funcţionalitatea terminalului. Clar va avea nouă funcţie GPU Turbo, zic că o să aibă şi cameră duală şi Bokeh, plus 4 sau 6 GB RAM, dacă ar fi să prezic. Având în vedere diagonală de 6.9 inch va concura cu Xiaomi Mi Max 3 şi Mi Max 3 Pro, doar că bateria sună "wow" dacă e reală scăparea.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×