Meizu 16 primeşte un poster/teaser care confirmă data sa de lansare: 8 august; Designul edge to edge este promovat

Autor:  | Publicat în:  Meizu 875 ori
<b>Meizu 16 primeşte un poster/teaser care confirmă data sa de lansare: 8 august; Designul edge to edge este promovat</b>Cei de la Meizu au în plan și lansarea smartphone-ului Meizu 16 în perioada următoare, un telefon care vine la doar câteva luni distanță de predecesorul numit Meizu 15. Descoperim astăzi ceea ce pare a fi un soi de poster/teaser oficial care

Meizu a făcut public primul poster oficial cu rol de teaser pentru telefonul Meizu 16. Acesta primeşte şi o dată de lansare şi anume 8 august. Cu această ocazie este promovat şi formatul edge to edge al terminalului.

Meizu 16

E foarte posibil ca Meizu 16 să debuteze împreună cu Meizu 16 Plus, care a scăpat mult mai des decât varianta standard până acum. Recent l-am văzut de altfel pe acest device atingând un scor uriaş în AnTuTu. Văzusem şi cum arată panoul său frontal într-o scăpare de componente. Meizu 16 apare în posterul din acest articol fără breton, ceea ce pare ciudat în ziua de azi.

E bizar şi că are un decupaj sus de tot, acela putând fi difuzorul pentru convorbiri. Camera selfie rămâne şi ea lateral în dreapta pe "fruntea" device-ului. Posterul mai menţionează prezenta procesorului Snapdragon 845 şi a mecanismului de control mBack. Nu ştim cum arată spatele acestui nou venit totuşi, dar bănuim că include o cameră duala.

Aş zice că şi scannerul de amprente se afla acolo dacă nu l-aş vedea apărând pe ecranul din imaginea teaser, semn că ar putea fi integrat în display. Meizu 16 şi 16 Plus vor avea ecrane Super AMOLED 18:9, 6 sau 8 GB RAM şi funcţii AI pentru cameră. Meizu 16 va porni de la 356 dolari, iar Meizu 16 Plus de la de la 489 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×