Meizu 16 primeşte un poster/teaser care confirmă data sa de lansare: 8 august; Designul edge to edge este promovat

992 ori
<b>Meizu 16 primeşte un poster/teaser care confirmă data sa de lansare: 8 august; Designul edge to edge este promovat</b>Cei de la Meizu au în plan și lansarea smartphone-ului Meizu 16 în perioada următoare, un telefon care vine la doar câteva luni distanță de predecesorul numit Meizu 15. Descoperim astăzi ceea ce pare a fi un soi de poster/teaser oficial care

Meizu a făcut public primul poster oficial cu rol de teaser pentru telefonul Meizu 16. Acesta primeşte şi o dată de lansare şi anume 8 august. Cu această ocazie este promovat şi formatul edge to edge al terminalului.

Meizu 16

E foarte posibil ca Meizu 16 să debuteze împreună cu Meizu 16 Plus, care a scăpat mult mai des decât varianta standard până acum. Recent l-am văzut de altfel pe acest device atingând un scor uriaş în AnTuTu. Văzusem şi cum arată panoul său frontal într-o scăpare de componente. Meizu 16 apare în posterul din acest articol fără breton, ceea ce pare ciudat în ziua de azi.

E bizar şi că are un decupaj sus de tot, acela putând fi difuzorul pentru convorbiri. Camera selfie rămâne şi ea lateral în dreapta pe "fruntea" device-ului. Posterul mai menţionează prezenta procesorului Snapdragon 845 şi a mecanismului de control mBack. Nu ştim cum arată spatele acestui nou venit totuşi, dar bănuim că include o cameră duala.

Aş zice că şi scannerul de amprente se afla acolo dacă nu l-aş vedea apărând pe ecranul din imaginea teaser, semn că ar putea fi integrat în display. Meizu 16 şi 16 Plus vor avea ecrane Super AMOLED 18:9, 6 sau 8 GB RAM şi funcţii AI pentru cameră. Meizu 16 va porni de la 356 dolari, iar Meizu 16 Plus de la de la 489 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×