Reduceri și Campanii Online #68: Azi PC Garage, eMAG, Altex, Orange [...]

717 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #68: Azi PC Garage, eMAG, Altex, Orange [...]</b>Cei aflați în căutarea de reduceri au nimerit fix unde trebuie pentru că în articolele din seria Reduceri și Campanii Online vă prezentăm cele mai proaspete promoții pe care retailerii le organizează în online. Veți descoperi mai jos o listă

Căutătorii de reduceri au nimerit fix unde trebuie pentru că în cazul în care nu știți deja, prin intermediul seriei de articole Reduceri și Campanii Online vă prezentăm aproape zi de zi sub forma unei liste cele mai proaspete promoții organizate de către retaileri în mediul online. Așa se întâmplă și astăzi când avem pentru voi o listă plină de promoții și totodată un produs erou al zilei care atrage atenția prin discount-ul primit.

Produsul erou al zilei:

O ofertă tare interesantă găsim astăzi pe Altex.ro acolo unde smartphone-ul ASUS ZenFone 4 MAX ZC520KL în varianta cu 2 GB de RAM și 16 GB spațiu de stocare flash costă numai 499 lei. Telefonul vine cu ecran HD de 5.2 inch, procesor Snapdragon 425, slot microSD, cameră selfie de 8 megapixeli și cameră duală de 13 + 5 megapixeli în spate. O baterie de 4120 mAh completează peisajul și per total telefonul sună a fi o alegere numai bună de buget.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×