Huawei Honor SCL-A00, un nou model mid-low end cu design interesant primeşte certificarea TENAA

Autor:  | Publicat în:  Huawei 926 ori
<b>Huawei Honor SCL-A00, un nou model mid-low end cu design interesant primeşte certificarea TENAA</b>Cei de la TENAA&nbsp;(Autoritatea chineză de certificare &icirc;n Telecomunicații) au avut multă treabă &icirc;n această săptăm&acirc;nă, certific&acirc;nd o serie de terminale interesante. Printre ele se numără şi modelul Huawei Honor SCL-A00,...

Cei de la TENAA (Autoritatea chineză de certificare în Telecomunicații) au avut multă treabă în această săptămână, certificând o serie de terminale interesante. Printre ele se numără şi modelul Huawei Honor SCL-A00, pe care îl vedeţi mai jos şi care pare a fi un mid-low end.

Seria Honor a generat două modele apreciate la Mobilissimo.ro, Honor 6 Plus şi Honor 6, care au avut 3 GB RAM şi camere de calitate, plus un design destul de atractiv. În cazul lui SCL-A00, pare a fi vorba despre un handset cu dotări ceva mai low end. Remarcăm şi că telefonul pare fabricat din plastic, dar probabil că marginile sale aurite sunt fabricate din metal.

Tot ce avem în acest moment sunt speculaţii, pentru că nici măcar TENAA nu listează dotările acestui produs. Nu putem spune dacă handsetul aduce butoane capacitive sub ecran, dar cel mai probabil nu, Huawei preferând butoanele virtuale în tandem cu o folie specială, aplicată peste zona frontală a terminalului. Ea adăugă câteva butoane "capacitive" în plus, functia fiind disponibila cel putin pe Honor 6 si 6 Plus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×