Huawei Honor, telefon Gingerbread cu procesor de 1.4 GHz și cameră cu HDR

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.459 ori
<b>Huawei Honor, telefon Gingerbread cu procesor de 1.4 GHz și cameră cu HDR</b>Acum când telefoanele dual core domină piața și cel mai probabil și următorul iPhone va avea un procesor de același tip, o idee bună pentru producătorii de modele mai ieftine ar fi să lanseze terminale Android cu procesor sngle core cu...

Acum când telefoanele dual core domină piața și cel mai probabil și următorul iPhone va avea un procesor de același tip, o idee bună pentru producătorii de modele mai ieftine ar fi să lanseze terminale Android cu procesor sngle core cu frecvența ridicată. Adăugăm și o cantitate rezonabilă de RAM și o diagonală de mari dimensiuni și gata hitul.

Ar putea fi și cazul lui Huawei Honor, proaspăt anunțat de către producătorul sau asiatic. Avem de-a face cu un smartphone cu ecran de 4 inchi, grosme de 10.9 mm și greutate de 140 de grame. Camera acestui device este destul de impresionantă, având în vedere proveniența sa, dar vă lăsăm cu lista de specificații de mai jos pentru mai multe detalii:

  • Display: 4 inchi, FWVGA
  • CPU: single core, 1.4GHz
  • Baterie: 1900 mAh
  • Camera: 8MP, autofocus, HDR, 2MP frontală
  • Conectivitate: 3G WCDMA/HSPA+, WiFi, Bluetooth 2.1, microUSB 2.0
  • Memorie: 512 MB RAM, 4 GB ROM, slot microSD

Handsetul rulează Android Gingerbread 2.3.5 și urmează să fie disponibil în China, Rusia și Orientul Mijlociu începând cu trimestrul 4 al acestui an. Probabil în perioada sărbătorilor de iarnă vom vedea terminalul si in oferta operatorilor din România, mai ales a celor ce au deja o istorie a colaborării cu Huawei.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×