ZTE Skate debutează la nivel internațional, un model Android ieftin și glossy

2.887 ori
<b>ZTE Skate debutează la nivel internațional, un model Android ieftin și glossy</b>ZTE Skate, sau Orange Monte Carlo, cum este cunoscut în Marea Britanie și Franța tocmai a fost confirmat pentru debutul internațional. Urmaș al lui ZTE Blade, acest model a fost lansat întâi în Asia, apoi în Brazilia, Spania, Marea Britanie și...

ZTE Skate, sau Orange Monte Carlo, cum este cunoscut în Marea Britanie și Franța tocmai a fost confirmat pentru debutul internațional. Urmaș al lui ZTE Blade, acest model a fost lansat întâi în Asia, apoi în Brazilia, Spania, Marea Britanie și Franța și acum urmează să cucerească și SUA și întreaga Europă.

Avem de-a face aici cu un smartphone cu ecran TFT de 4.3 inchi, o suprafață frontală glossy și rezoluție de 480 x 800 pixeli. Telefonul cântărește 148 de grame, iar designul său este inspirat din cel al unui skateboard, de aici și numele produsului. ZTE Skate rulează Android 2.3 Gingerbread și vine cu o interfață user-friendly, axată pe funcții multimedia. Cu o grosime de 11.35mm, telefonul este doar începutul unei avalanșe din partea ZTE.

Compania asiatică a promis că va lansa un total de 30 de modele de smartphone-uri până la finalul acestui an. Revenind la ZTE Skate, telefonul sosește cu 512 MB RAM, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB și suportă conectivitate HSDPA, WiFi și Bluetooth 2.1. Camera sa din spate este de 5 megapixeli, vine cu bliț LED și suporta autofocus și geotagging. Pentru a rula Android 2.3 Gingerbread, smartphone-ul folosește un CPU de 800 MHz. întrebarea mea e: pe când în România și la ce preț?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×