Huawei Honor View 20 ar putea avea o versiune Maserati şi primeşte noi postere promoţionale

980 ori
<b>Huawei Honor View 20 ar putea avea o versiune Maserati şi primeşte noi postere promoţionale</b>Chiar dacă Huawei a prezentat telefonul Honor View 20 săptămâna trecută, a fost mai degrabă un preview, cu telefonul acoperit cu o husă. Încă nu ştim chiar 100% dotările şi funcţiile sale, ci doar faptul că are o cameră de 48 MP şi un

Chiar dacă Huawei a prezentat telefonul Honor View 20 săptămâna trecută, a fost mai degrabă un preview, cu telefonul acoperit cu o husă. Încă nu ştim chiar 100% dotările şi funcţiile sale, ci doar faptul că are o cameră de 48 MP şi un decupaj de tip nou în ecran. Între timp au mai apărut azi scăpări şi teasere, care îi mai dezvăluie din detalii.

Huawei Honor View 20

Întâi a apărut o fotografie postata de un oficial de Brand Strategy de la Huawei în care se putea vedea numele "Honor V20 M Edition". Apoi a apărut şi o imagine cu spatele telefonului cu logo Maserati aplicat. Vedem tot mai multe companii producătoare de telefoane în ultima vreme care se asociază cu producători de automobile sport: OnePlus cu McLaren, Oppo cu Lamborghini, iar acum Huawei cu Maserati.

Huawei Honor View 20

Huawei colaborase deja cu Porsche Design deci nu e deloc străină de proiecte de gen. Observăm în noua fotografie şi spatele terminalului, pe care nu prea l-am mai văzut până acum. Pare să aibă o cameră triplă integrată pe vertical dar diferit faţă de Huawei P20 Pro. Acolo senzorul 3 al camerei era sub camera duală, aici e deasupra.

Honor V20 ar urma să vină cu 8 GB RAM şi un procesor Kirin 980, o baterie de 4000 mAh şi o cameră principală Sony de 48 MP. Posterele scăpate pe web îi confirmă capacitatea bateriei, dar şi faptul că va avea o cameră selfie de 25 MP. Posterele mai menţionează şi o funcţie Turbo Link, care foloseşte conexiunea 4G simultan cu cea WiFi pentru downloaduri mai rapide.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×