Cum arată Huawei Honor View 20 în realitate; Iată un demo (Video)

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.951 ori
<b>Cum arată Huawei Honor View 20 în realitate; Iată un demo (Video)</b>Huawei Honor View 20 a fost prezentat intenţionat în jurul datei de 10 decembrie, pentru a distrage atenţia presei de la Samsung Galaxy A8s. Dacă Lenovo şi-a pierdut premiera telefonului cu orificiu forat în ecran, Huawei

Huawei Honor View 20 a fost prezentat intenţionat în jurul datei de 10 decembrie, pentru a distrage atenţia presei de la Samsung Galaxy A8s. Dacă Lenovo şi-a pierdut premiera telefonului cu orificiu forat în ecran, Huawei a făcut tot posibilul să nu piardă acest tren. Iar azi vedem şi un hands on cu View 20, acel prim telefon cu orificiu selfie în display.

Huawei Honor View 20

View 20 este pe lângă un telefon cu această abordare de display şi un prim handset care inaugurează o cameră de 48 de megapixeli. Cum terminalul de abia fusese prezentat sub formă de preview, jurnaliştii au avut acces la o variantă a sa cu o husă aplicată. Îi vedem totuşi ecranul cu muchii incredibil de înguste, o interfaţă foarte similară cu EMUI-ul de pe Mate 20 Pro şi vedem că încape destul de OK într-o singură mână.

Huawei Honor View 20

Decupajul e foarte discret şi mă intrigă faptul că în spate avem o singură cameră, iar husa nu are decupaj şi pentru blitz. Cititorul de amprente este sub ecran, iar zoom-ul impresionant din clip ne confirmă că avem un senzor cu rezoluţie foarte ridicată. Sony a făcut o treabă bună cu acest senzor de 48 MP, care deja a fost preluat şi de către Xiaomi, care a prezentat un teaser pentru un smartphone cu cameră de 48 MP.

Acesta are un ecran Fullview Display 3.0, cu decupaj de doar 4.5 mm pentru camera selfie şi un mod special HDR AI pentru camera principală. Telefonul are şi procesor Kirin 980, care a spulberat deja toţi rivalii de pe Android şi dacă e adevărat preţul de 385 de euro, avem un hit viitor aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×