Huawei IDEOS X5, un nou smartphone Android, acum cu specificații oficiale

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.725 ori
<b>Huawei IDEOS X5, un nou smartphone Android, acum cu specificații oficiale</b>Printre terminalele Android prezentate de Huawei la începutul lunii se numără și IDEOS X5, un smartphone ale cărui specificații tocmai au fost anunțate oficial. Huawei IDEOS X5 rulează Android 2.2 Froyo și vine cu dotările pe care le puteți...

Printre terminalele Android prezentate de Huawei la începutul lunii se numără și IDEOS X5, un smartphone ale cărui specificații tocmai au fost anunțate oficial.Huawei IDEOS X5 rulează Android 2.2 Froyo și vine cu dotările pe care le puteți vedea mai jos.

Iată ce ne rezervă noul Huawei, la capitolul specificații:

  • Display: 3.8 inch, capacitiv touch, 800 x 480 pixeli, multitouch
  • Camera: 5MP, autofocus, captură video 720p
  • Conectivitate: A-GPS, Bluetooth 2.1 cu A2DP
  • Baterie: 1500 mAh, Li-Polymer
  • Alte dotări: jack audio de 3.5mm, suport pentru Flash Player 10.1

Terminalul va sosi cu aplicația preinstalata Aldiko eReader, plus serviciileGoogle standard, printre care și Talk și Gmail. în mod bizar Huawei nu a oferit detalii despre procesorul pe care îl va include pe acest model, dar e foarte probabil ca acesta să fie un CPU de 1GHz.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×