Urmașul lui XPERIA X10 Mini va rula Android 2.3; iată și primele imagini!

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.375 ori
<b>Urmașul lui XPERIA X10 Mini va rula Android 2.3; iată și primele imagini!</b>Ne apropiem tot mai mult de CES 2011, showul IT/tech/telecom care va avea loc în Las Vegas în data de 6 ianuarie 2011. Printre companiile prezente în Vegas se va număra și Sony Ericsson, care tocmai a anunțat un succesor pentru terminalul XPERIA X10...

Ne apropiem tot mai mult de CES 2011, showul IT/tech/telecom care va avea loc în Las Vegas în data de 6 ianuarie 2011. Printre companiile prezente în Vegas se va număra și Sony Ericsson, care tocmai a anunțat un succesor pentru terminalul XPERIA X10 Mini. Iată cum arată acest urmaș:

Producătorul seriei XPERIA păstrează formatul mic al handsetului mini de primă generație, dar nu lăsați aparențele să vă înșele, deoarece noul și micuțul mini va rula Android 2.3 și va avea specificații impresionante. Cel puțin așa afirmă Sony Ericsson, care a anunțat că noul XPERIA 10 Mini va sosi cu un procesor Snadpragon de 1GHz, un display de 3 inch, o tastatură glisantă QWERTY și o cameră frontală.

Data de lansare a acestui telefon sau prețul său oficial nu au fost dezvăluite încă, dar suntem siguri că vom afla mai multe detalii cu ocazia lui CES 2011 sau Mobile World Congress 2011, care va avea loc în luna februarie. Observați și rezultatele impresionante ale noului model în testele benchmark, care îl situează deasupra lui Moto Droid X și Samsung Galaxy S.

Urmașul lui XPERIA X10 Mini va rula Android 2.3; iată și primele imagini!

Urmașul lui XPERIA X10 Mini va rula Android 2.3; iată și primele imagini!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×