Imagini În premieră cu HTC Thunderbolt, un Desire HD evoluat?

Autor:  | Publicat în:  HTC 3.967 ori
<b>Imagini În premieră cu HTC Thunderbolt, un Desire HD evoluat?</b>După o săptămână de teasing, a venit momentul pe care îl așteptam cu toții - apariția primelor imagini cu HTC Thunderbolt. Vă reamintim că acesta este primul telefon 4G LTE al celor de la HTC, iar dacă vă vine în minte modelul EVO 4G, ei...

După o săptămână de teasing, a venit momentul pe care îl așteptam cu toții - apariția primelor imagini cu HTC Thunderbolt. Vă reamintim că acesta este primul telefon 4G LTE al celor de la HTC, iar dacă vă vine în minte modelul EVO 4G, ei bine acela suporta WiMAX, o tehnologie inferioară lui LTE.

HTC Thunderbolt va debuta peste o săptămână în cadrul lui CES 2011, faimosul show IT/tech organizat în Las Vegas începând cu data de 6 ianuarie 2011. Pe aceeași dată vom asista și la prezentarea oficială a terminalului, iar revenind la imaginile disponibile de azi, acestea sunt 12 la număr și le puteți savura în galeria de mai jos.

Telefonul va fi vândut inițial de operatorul american Verizon, dar suntem siguri că vom vedea și o variantă europeană... cândva, înainte de Paște anul viitor. Trebuie să recunoaștem că Thunderbolt seamănă foarte mult cu HTC Desire HD, smartphone a cărui recenzie am realizat-o aici. Acest handset are un punct în plus pentru plasarea acelui difuzor de mari dimensiuni în spatele micuței clapete rotative a telefonului, foarte utilă atunci când utilizatorul dorește să vizioneze filme pe terminal.

Din păcate nu avem și o listă de specificații pentru acest model, deocamdată, dar peste doar o săptămână va debuta CES și vom afla tot ce dorim despre noul HTC.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×