Huawei încearcă să pătrundă pe piaţa din SUA cu ajutorul operatorului AT&T, discută legat de un parteneriat

772 ori
<b>Huawei încearcă să pătrundă pe piaţa din SUA cu ajutorul operatorului AT&T, discută legat de un parteneriat</b>În general aportul adus de un parteneriat încheiat de către un producător de smartphone-uri cu un operator este tare benefic pentru ambele părți. Asta încearcă să facă și Huawei pe piața din SUA unde poartă discuții cu operatorul AT&T pentru a-și

Ajutorul unui operator de telefonie este vital pentru un producător de smartphone-uri şi Apple ştie asta cel mai bine. Cine ştie unde ar fi fost modelele iPhone, dacă nu ar fi primit un ajutor important din partea AT&T, pe partea de marketing si distribuție. Pe aceeaşi rută o apucă şi Huawei, care discută pe seama unui parteneriat cu AT&T, pentru a îşi distribui telefoanele în SUA.

Ultimii ani au adus o creştere a popularităţii acestui brand în State, mai ales că Huawei a şi produs un model Google Nexus, Nexus 6P. În plus, sosirea lui Huawei Mate 9 cu Amazon Alexa a contribuit la cresterea increderii în brand. Acum există dezbateri între partea chineză şi cea americană, legat de modalitatea de a aduce mai multe telefoane Huawei în SUA prin AT&T. E vorba mai ales de flagshipurile P10 si P10 Plus, dar si noile modele Honor.

Marea oprelişte ar fi procesorul Huawei HiSilicon Kirin şi asocierea sa de către public cu guvernul chinez. Huawei ar avea o zonă bună pe piaţă pentru a opera, SUA fiind fieful Apple şi Samsung, în vreme ce HTC sau Sony nu prea contează în această zonă. O luptă în 3 e foarte posibilă, iar ajutorul operatorilor va fi vital, ei ocupându-se de marketing şi distribuţie, dar având şi ofertele la abonament care sunt atât de atractive.

Să vedem în ce măsură climatul politic actual din SUA va afecta această decizie şi dacă e loc de conlucrare cu firma chineză pentru AT&T.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×