Huawei P10 disponibil la precomandă pe Quickmobile.ro, e mai ieftin cu 200 lei decât G6

4.807 ori
<b>Huawei P10 disponibil la precomandă pe Quickmobile.ro, e mai ieftin cu 200 lei decât G6</b>Câştigător de premii la MWC 2017, flagship-ul Huawei P10 a apărut deja listat la retailerul Quickmobile.ro. Telefonul costă 2999 lei şi e disponibil la precomanda pe auriu, argintiu sau negru.

Anunțat duminică la MWC 2017, flagship-ul Huawei P10 a apărut deja listat la retailerul Quickmobile.ro. Telefonul costă 2.999 lei şi e disponibil la precomandă pe auriu, argintiu sau negru.

Deja avem toate datele problemei când vine vorba de acest telefon. Am realizat un unboxing pentru el, avem şi o galerie foto deosebită pentru voi, cu fotografii din Barcelona şi vine şi recenzia cât de curând. Huawei P10 a debutat mai devreme decât predecesorul său, semn că Huawei abia aşteaptă să intre serios în competiţia pentru cele mai galonate flagship-uri ale anului.

Pret Huawei P10 in Romania

Noul venit propune un EMUI 5.1 proaspăt aplicat peste Nougat, o cameră duală care pe hârtie sună precum cea a lui Mate 9, dar în realitate aducă optică Leica 2.0, cu noi lentile Summarit. O noutate e şi modul Portrait şi camera selfie a primit la rândul său aportul tehnicii Leica. Designul e mai rotunjit decât la P9, telefonul se simte foarte uşor în mână şi principala noastră plângere legat de P9, bateria pare a se fi rezolvat. Urmează review în curând, iar dacă sunteți nerăbdători în a-l avea, îl puteți comanda încă de pe acum de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×