Huawei își propune vânzarea unui număr de 120 milioane de terminale mobile în 2016

623 ori
<b>Huawei își propune vânzarea unui număr de 120 milioane de terminale mobile în 2016</b>Alături de giganții Apple și Samsung, și Huawei s-a aflat anul trecut, companie de origine chineză ce a ocupat poziția cu numărul 3 &icirc;n topul celor mai mari producători de smartphone-uri la nivel global. Acest trend ascendent va continua și...

Alături de giganții Apple și Samsung, și Huawei s-a aflat anul trecut, companie de origine chineză ce a ocupat poziția cu numărul 3 în topul celor mai mari producători de smartphone-uri la nivel global. Acest trend ascendent va continua și în 2016, an în care Huawei își propune vânzare a 120 milioane de telefoane mobile.

Comparativ, anul trecut cei de la Huawei au livrat către țările din întreaga lume un număr total de 108 milioane de smartphone-uri în perioada ianuarie-decembrie 2015. Astfel, țelul companiei de a vinde cu 12 milioane de terminale mai mult, nu este deloc unul imposibil, mai ales dacă luăm în calcul varietatea de modele oferite la ora actuală.

Interesant este faptul că în 2014, Huawei reușea să vândă un număr de 75 milioane de smartphone-uri, cifră ce un an mai târziu avea să crească cu un procent de 44%. După modele ca Mate S, Nexus 6P, și Mate 8, Huawei va avea cu siguranță un an 2016 la fel de productiv și plin de device-uri inedite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×