Cardul Vreme din Google Now va primi în curând o actualizare la nivel de funcționalitate și design

Autor:  | Publicat în:  Google 1.957 ori
<b>Cardul Vreme din Google Now va primi în curând o actualizare la nivel de funcționalitate și design</b>Odată cu achiziția unui smartphone cu Android la bord primim desigur și o serie de aplicații pre-instalate marca Google, cum este cazul Gmail, Hangouts, sau Google Now. Acest din urmă serviciu adună laoltaltă informații utile despre vreme,...

Odată cu achiziția unui smartphone cu Android la bord primim desigur și o serie de aplicații pre-instalate marca Google, cum este cazul Gmail, Hangouts, sau Google Now. Acest din urmă serviciu adună laoltaltă informații utile despre vreme, știrile din ultimele ore, și detalii referitoare la trafic spre exemplu.

Toate aceste informații sunt afișate sub forma unor carduri cu design plat ce vin la îndemâna utilizatorilor. Din câte aflăm prin intermediul celor de la AndroidPolice, Google testează în aceste momente un nou design pentru cardul Vreme, unul ce adoptă un look mai colorat ce poate fi admirat în imaginile din articol.

Observăm că acest card se poate acum extinde pentru a oferi mai multe detalii despre vremea din următoarele zile, devenind practic o aplicație meteo în toată regula, una ce va afișa și nivelul de radiații UV, vizibilitatea, presiunea sau nivelul de calitate al aerului. De aici, putem alege afișarea informațiilor meteo pentru ziua curentă, pentru ziua de mâine, sau pentru o durată de 10 zile.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×