Huawei Italia postează un teaser la un nou telefon Windows Phone; Să fie Ascend W2?

1.008 ori
<b>Huawei Italia postează un teaser la un nou telefon Windows Phone; Să fie Ascend W2?</b>Huawei Ascend W1 a primit recent un review la Mobilissimo.ro și s-a dovedit a fi un telefon midrange cu baterie bună... și cam atât. Acum îl așteptăm pe Huawei Ascend W2, despre care scriam aici, iar între timp Huawei Italia a postat un teaser...

Huawei Ascend W1 a primit recent un review la Mobilissimo.ro și s-a dovedit a fi un telefon midrange cu baterie bună... și cam atât. Acum îl așteptăm pe Huawei Ascend W2, despre care scriam aici, iar între timp Huawei Italia a postat un teaser care duce cu gândul la acest model.

știm că producătorul asiatic are săptămâna viitoare un eveniment oficial, în cadrul căruia vă debuta smartphone-ul ultrasubtire Huawei P6. E posibil ca la acest eveniment să fie anunțat și W2, care se zvonește că va costa 290 de dolari. Terminalul rulează Windows Phone 8 și ar urma să încorporeze un display HD IPS de 4.3 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon S4 de 1.5 GHz și o cameră de 8 megapixeli cu bliț LED.

Camera va fi capabilă de captură 1080p, iar telefonul mai vine cu 1 GB RAM, HSPA+ și o baterie de 2000 mAh, deci foarte aproape de capacitatea bateriei lui Ascend W1. Prețul de 290 de dolari sună foarte bine și sper că în acest caz cameră este mai bună decât pe W1, unde a dezamăgit ușor.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×