Windows Phone primește o aplicație oficială Tapatalk, fanii forumurilor exultă!

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 972 ori
<b>Windows Phone primește o aplicație oficială Tapatalk, fanii forumurilor exultă!</b>Dacă vă petreceți mult timp pe forumuri, vă invităm și pe Forumul Mobilissimo.ro, pe care îl puteți accesa acum și folosind faimoasa aplicație Tapatalk, care a ajuns în sfârșit pe Windows Phone. &nbsp; Aplicația există deja pe iOS și...

Dacă vă petreceți mult timp pe forumuri, vă invităm și pe Forumul Mobilissimo.ro, pe care îl puteți accesa acum și folosind faimoasa aplicație Tapatalk, care a ajuns în sfârșit pe Windows Phone.

Aplicația există deja pe iOS și Android și este disponibilă sub formă de private beta pe Windows Phone 8. Se lucrează și la o versiune pentru Windows Phone 7.x și acest soft e deja popular în rândul membrilor comunităților de pe web. Clientul va fi disponibil gratuit, dar va exista și o versiune Pro, care va costa. Funcțiile aplicatiei includ acces la  60.000 de comunități online, integrare a ID-ului Tapatalk și posibilitatea de a crea un topic nou sau a răspunde în cadrul unuia.

Windows Phone primește o aplicație oficială Tapatalk, fanii forumurilor exulta!

în versiuni viitoare vor fi adăugate și notificări push, o partajare mai ușoară a fotografiilor și mesagerie privată. Lansarea acestui client va avea loc în a treia săptămână din iunie și după cum vedeți în clipul de mai jos interfața e minimalista, iar softul e foarte ușor de folosit.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×