Sony Xperia Z Ultra se lansează de ziua SUA.... În Franța; Iată un teaser!

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.071 ori
<b>Sony Xperia Z Ultra se lansează de ziua SUA.... În Franța; Iată un teaser!</b>Eram sigur că Sony nu va păstra numele de cod al lui Sony Xperia Togari, deja faimosul său phablet de 6.4 inch. Se pare că terminalul va purta numele de Xperia Z Ultra și astăzi vedem și un teaser pentru acest device și o invitație la lansarea...

Eram sigur că Sony nu va păstra numele de cod al lui Sony Xperia Togari, deja faimosul său phablet de 6.4 inch. Se pare că terminalul va purta numele de Xperia Z Ultra și astăzi vedem și un teaser pentru acest device și o invitație la lansarea sa.

Ceea ce vedeți mai sus este o invitație la conferința de presă pentru lansarea lui Ultra, organizată pe 4 iulie (ziua SUA) în Franța. De remarcat și faptul că pe invitație ni se recomandă să marcăm data în calendar și este prezent și un pix, care duce cu gândul la un stylus. Observăm și profilul lui Xperia Z Ultra în invitație, care pare un phablet ultraslim.

Zvonurile afirmă că noul venit va avea o grosime de 6.5 mm și se pare că jackul audio se va afla de această dată în zona laterală a phabletului. Butonul Power metalizat și cu dimensiuni mari este și el prezent și  vom primi și un buton dedicat pentru cameră. Specificațiile acestui model includ un display Full HD Triluminos de 6.4 inch, un procesor Snapdragon 800 quad core de 2.2 GHz, 2 GB RAM, 16 GB memorie internă, slot microSD și o cameră de 8 MP în spate, plus una frontală de 2.2 MP.

Xperia Z Ultra va rula Android 4.2 și va cântări 212 grame.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×