Huawei Ascend W2 Își face apariția Într-o imagine de presă, costă 290 de dolari

939 ori
<b>Huawei Ascend W2 Își face apariția Într-o imagine de presă, costă 290 de dolari</b>După cum știți deja, avem în teste telefonul Huawei Ascend W1 în acest moment, un model Windows Phone 8 midrange și deja descoperim pe web indicii cu privire la un succesor al acestui model. E vorba despre Huawei Ascend W2, care ar putea costa 290...

După cum știți deja, avem în teste telefonul Huawei Ascend W1 în acest moment, un model Windows Phone 8 midrange și deja descoperim pe web indicii cu privire la un succesor al acestui model. E vorba despre Huawei Ascend W2, care ar putea costa 290 de dolari și care a ajuns pe web sub formă de imagine oficială descoperită de @evleaks.

Terminalul ar urma să vină dotat cu un display HD IPS de 4.3 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon S4 de 1.5 GHz și o cameră de 8 megapixeli cu bliț LED și captura video 1080p. Alte dotări includ 1 GB RAM, WiFi, Bluetooth, GPS, HSPA+ și o baterie de 2000 mAh. Ascend W2 are un look destul de similar cu predecesorul său și sunt tare curios dacă vine și cu slot microSD și capac înlăturabil pentru baterie.

La prețul de 290 de dolari, acest model ar concura cu Nokia Lumia 720, un handset foarte atractiv în ziua de azi. E impresionantă și capacitatea bateriei acestui produs, cu 800 mAh mai mare decât a lui Huawei Ascend W1, care deja prindea mai bine de o zi de funcționare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×