Huawei Ascend W1 unboxing: scoatem din cutie un model midrange de telefon WP8 cu preț accesibil (Video)

2.115 ori
<b>Huawei Ascend W1 unboxing: scoatem din cutie un model midrange de telefon WP8 cu preț accesibil (Video)</b>Huawei Ascend W1 întregește trioul de telefoane Windows Phone 8 ajunse în teste la Mobilissimo.ro, iar el vine la un preț puțin sub 1000 de lei, deci e destul de accesibil. Handsetul aduce la pachet un slot microSD și o cameră de 5 MP, dar mai...

Huawei Ascend W1 întregește trioul de telefoane Windows Phone 8 ajunse în teste la Mobilissimo.ro, iar el vine la un preț puțin sub 1000 de lei, deci e destul de accesibil. Handsetul aduce la pachet un slot microSD și o cameră de 5 MP, dar mai multe despre asta în rândurile următoare.

Terminalul a fost anunțat și lansat la începutul acestui an și în cutia să se afla încărcătorul, cablul USB și o pereche de căști care la prima vedere arata destul de bine, mai bine decât cele care vin cu HTC 8S. De remarcat și faptul că încărcătorul inclus aici are nevoie de un adaptor pentru conectarea la o priză normală. Handsetul măsoară 10.5 mm în grosime și cântărește 130 de grame, deci intra la categoria grea a terminalelor midrange, fiind destul de gros.

Huawei Ascend W1 unboxing

Dotările sale includ un display IPS LCD de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, plus 4 GB memorie internă, 512 MB RAM, conectivitate HSDPA de 21 Mbps și o cameră de 5 megapixeli în spate, cu bliț LED. Terminalul dispune și de o baterie Li Ion de 1950 mAh, care promite o durată de funcționare de 460 de ore în standby. Revenim cu un review cât de curând și deși am afirmat în unboxing și comparația Windows Phone că acest device are un capac de baterie care nu se poate înlătura, în review veți afla secretul său!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×