Huawei Honor 8 primeşte clasicul test de rezistenţă, îndoire şi zgâriere, se descurcă admirabil pentru un telefon din sticlă (Video)

2.075 ori
<b>Huawei Honor 8 primeşte clasicul test de rezistenţă, îndoire şi zgâriere, se descurcă admirabil pentru un telefon din sticlă (Video)</b>JerryRigEverything este un youtuber ce a devenit cunoscut în mediul online grație clipurilor sale în care testează rezistența smartphone-urilor lansate pe piață, fiind vorba despre teste cu adevărat detaliate care iau în vedere diferite aspecte ale

A venit şi rândul lui Huawei Honor 8 să fie pus la test de către faimosul YouTuber JerryRigEverything, cu obişnuita paletă de "torturi", precum ardere, zgâriere sau îndoire. Premiza nu e prea bună, pentru că avem un telefon destul de subţire şi cu panou din sticlă în spate şi față. Totuşi el se comportă OK la teste.

Jerry a început cu testul de zgâriere, Honor 8 folosind protecţie Gorilla Glass 3 şi prezentând urme de zgâriere la nivelul 5. Un smartphone modern normal se zgârie pe la nivelul 6, deci acest Honor e puţin mai vulnerabil. O veste bună e că difuzorul pentru convorbiri e metalic şi nu include vreun material textil. Panoul din sticlă din spate se zgârie cu un vârf ascuţit de nivel 6, deci încă o veste bună.

Scannerul de amprente a fost şi el supus la abuz cu vârfurile ascuţite şi deşi s-a zgâriat, a funcţionat fără cusur. Testul cu bricheta ne-a dezvăluit că avem un panou LCD, care rezistă la flamă 11 secunde şi apoi îşi revine rapid. La testul de îndoire am văzut corpul lui Honor 8 "flexând" un pic, ca un slav în costum Adidas ce stă pe vine, dar fără a ceda structural, spre deosebire de Huawei Nexus 6P, care era vulnerabil la acest capitol.

Per total Honor 8 a trecut cu brio de testele lui JerryRigEveryThing, confirmând că este un terminal midrange foarte atractiv şi asta nu doar pentru camera duală sau design.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×