Huawei lansează camera Honor VR, accesoriu de captură la 360 de grade în stil Gear 360

1.127 ori
<b>Huawei lansează camera Honor VR, accesoriu de captură la 360 de grade în stil Gear 360</b>Cum tot mai multă lume începe să consume VR pe telefon, PC şi pe căştile VR conectate la consola chiar, apar şi multe camere şi accesorii de captură la 360 de grade. E vorba de camere foto şi video, precum cea Honor VR tocmai anunţată de Huawei.

Cum tot mai multă lume începe să consume VR pe telefon, PC şi pe căştile VR conectate la consola chiar, apar şi multe camere şi accesorii de captură la 360 de grade. E vorba de camere foto şi video, precum cea Honor VR tocmai anunţată de Huawei.

Acest gadget aminteşte de Gear 360 de la Samsung mai degrabă decât de profesionalul Nokia OZO, care costă multe mii de euro. Huawei Honor VR Camera e destinat pentru captură de conţinuturi consumabile în VR şi e destul de mică această cameră încât să fie ataşată la smartphone cu uşurinţă. Creată în colaborare cu Insta360, camera e capabilă de captură foto sau video la 360 de grade.

Huawei Honor VR

Cadrele au rezoluţie până la 3K, iar aparatul în formă de bila are un conector USB Type-C care îl va ataşa la un smartphone. Controlul se va face dintr-o aplicaţie dedicată, se pare. Nu avem preţ sau specificaţii clare în acest moment, dar le vom afla la MWC 2017. Huawei a confirmat planuri de lansare internaţională între timp.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×