Huawei pornește campania de teasing pentru Mate 9; ni se promite o baterie care se încarcă rapid, și care oferă durata lungă de funcţionare; Iata 4 clipuri teaser! (Video)

1.156 ori
<b>Huawei pornește campania de teasing pentru Mate 9; ni se promite o baterie care se încarcă rapid, și care oferă durata lungă de funcţionare; Iata 4 clipuri teaser! (Video)</b>Huawei Mate 9 este phablet-ul sfârșitului de an pregătit de către compania chineză de față, model a cărui lansare este așteptată pe data de 3 noiembrie. Astăzi firma chineză pornește campania de teasing pentru noul dispozitiv și afllăm astfel câteva din

Huawei a început teaserele video pentru debutul phabletului Mate 9, care va avea loc pe 3 noiembrie, la Munchen. Campania vine sub numele de "A Step Ahead" şi include clipurile de mai jos. Trei dintre ele includ scurte interviuri cu utilizatori de smartphone-uri care vor mai mult de la telefoanele lor.

Aflăm că lumea vrea telefoane care se încarcă mai rapid, au baterie ce durează mai mult, astfel încât să nu mai fie nevoie să care o baterie externă după ei. Întrebaţi despre performanța camerelor de pe terminalele lor, aceiaşi utilizatori se plâng de blitz, care iluminează prea mult cadrele sau că fotografiile realizate cu telefonul sunt bune de văzut doar pe device şi nu au o calitate destul de bună pentru a fi imprimate. Altii descriu imaginea ca „laptoasă”.

Apoi avem un clip în care utilizatorii discută despre performanța procesorului şi multitasking. Ei îşi exprimă dorinţa ca smartphone-ul să aibă viteza unui PC, să deschidă imediat aplicaţiile şi să treacă între ele fără probleme. Toate aceste teasere ne indică în mod clar că Huawei Mate 9 va veni cu încărcare rapidă, o baterie generoasă, o cameră de top (cameră duală cu tehnologie Leica) şi cu un procesor Kirin de nouă generaţie, care conform zvonurilor ar fi mai puternic decât Snapdragon 821.

Aflăm mai multe joia viitoare, pe 3 noiembrie!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×