ZTE lansează propriul headset VR, cu suport Daydream şi cu senzori incluşi

783 ori
<b>ZTE lansează propriul headset VR, cu suport Daydream şi cu senzori incluşi</b>Pe lângă un flagship cu procesor Snapdragon 820 şi 6 GB RAM, ZTE a mai lansat ceva astăzi. E vorba despre headset-ul ZTE VR, cu suport pentru Google Daydream şi cu proprii senzori integraţi

Pe lângă un flagship cu procesor Snapdragon 820 şi 6 GB RAM, ZTE a mai lansat ceva astăzi. E vorba despre headset-ul ZTE VR, cu suport pentru Google Daydream şi cu proprii senzori integraţi.

Menit că accesoriu pentru flagship-ul ZTE Axon 7, headset-ul e mai apropiat de Gear VR ca dotări decât de un Cardboard. ZTE VR integrează un giroscop cu 9 axe, cu o latentă de doar 18 milisecunde, (cel puţin aşa promite ZTE), deşi se poate ajunge şi la 16.7 milisecunde. Atât accesoriul, cât şi telefonul vin cu suport pentru funcţiile VR din Android N şi evident şi suport Daydream.

Deocamdată headset-ul va fi doar compatibil cu telefoanele ce suportă funcţionalitatea Google, deşi nu e o listă foarte mare în acest moment. Nu avem un preţ, o dată de lansare sau specificaţii şi dimensiuni pentru acest headset, aşa că aşteptăm extra detalii. Poate la Computex?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×