Carl Zeiss prezintă un headset pentru realitate virtuală, care costă doar 99 de dolari

1.460 ori
<b>Carl Zeiss prezintă un headset pentru realitate virtuală, care costă doar 99 de dolari</b>După ce Google ne învață cum să ne fabricăm singuri un headset VR cu luni în urmă, iar Samsung își lansă Gear VR la IFA, iată că și cei de la Carl Zeiss atacă această zonă. Ei au prezentat headsetul din imaginea de mai jos, unul axat pe...

După ce Google ne învață cum să ne fabricăm singuri un headset VR cu luni în urmă, iar Samsung își lansă Gear VR la IFA, iată că și cei de la Carl Zeiss atacă această zonă. Ei au prezentat headsetul din imaginea de mai jos, unul axat pe realitate virtuală și având un preț de 99 dolari.

Acest device depinde de un smartphone pentru a funcționa și suporta terminale cu diagonale cuprinse între 4.7 inch și 5.2 inch. Compania va vinde și setupuri unice pentru anumite telefoane, precum Galaxy S5 sau iPhone 6, care trebuie potrivite în segmente speciale, care costă 10 dolari în plus. Carl Zeiss VR One va permite să vizionați filme în 3D, să faceți browsing printre imagini și să accesați Street View.

Compania a lansat și un SDK pentru dezvoltatori și deocamdată nu se discută despre jocuri. în mod bizar, deși Carl Zeiss contribuie cu tehnologie la telefoanele Lumia, ele nu sunt suportate pe headsetul lor VR. VR One va fi livrat celor care au făcut comandă către finalul acestui an. Eu aș sfătui ca posibilii cumpărători să aștepte până ce află dacă rulează jocuri sau nu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×