Huawei livrează EMUI 9.1 Beta către telefoanele P20, P20 Pro, P10 și P10 Plus în China

2.387 ori
<b>Huawei livrează EMUI 9.1 Beta către telefoanele P20, P20 Pro, P10 și P10 Plus în China</b>După ce am aflat anterior faptul că Huawei își va aduce interfața actualizată EMUI 9.1 pe un număr impresionant de 49 terminale din portofoliu, iată că acum începe și distribuirea actualizărilor. Pentru moment doar utilizatorii din

După ce am aflat anterior faptul că Huawei își va aduce interfața actualizată EMUI 9.1 pe un număr impresionant de 49 terminale din portofoliu, iată că acum începe și distribuirea actualizărilor. Pentru moment doar utilizatorii din China au parte de acest tratament și aflați că este vorba despre varianta beta a update-ului, un asemenea test fiind demarat și limitat doar terminalelor achiziționate de pe piața chineză.

Pe lista telefoanelor care primesc astăzi EMUI 9.1 Beta se numără Huawei P10, Huawei P10 Plus, Huawei P20 și Huawei P20 Pro. Pachetul software se bazează tot pe Android 9.0 Pie, dar există câteva modificări la nivel de interfață și funcții extra, EMUI 9.1 sosind în primă fază pe flagship-urile Huawei P30 și Huawei P30 Pro.

Rămâne de văzut cât durează acest test beta și în cazul în care nu sunt descoperite bug-uri majore atunci în câteva săptămâni ar trebui să înceapă și distribuirea versiunii finale către utilizatorii din China. Apoi va urma și extinderea disponibilității la nivel global. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×