LG ar fi renunțat la producția de telefoane în Coreea de Sud din cauza costurilor mari

818 ori
<b>LG ar fi renunțat la producția de telefoane în Coreea de Sud din cauza costurilor mari</b>LG Mobile ar fi suspendat producţia de telefoane din ţara sa de baştină, Coreea de Sud. De ceva vreme LG Mobile era pe minus şi nu reuşea să obţină o cotă de piaţă rezonabilă la nivel internaţional. Publicaţia locală Yonhap

LG Mobile ar fi suspendat producţia de telefoane din ţara sa de baştină, Coreea de Sud. De ceva vreme LG Mobile era pe minus şi nu reuşea să obţină o cotă de piaţă rezonabilă la nivel internaţional. Publicaţia locală Yonhap News scrie că LG va muta producţia de telefoane în Vietnam, economisind probabil sume mari. 

Până acum LG îşi producea flagship-urile în Coreea de Sud, acolo fiind realizate între o zecime şi o cincime din totalul handseturilor companiei. Gigantul se mândreşte cu eticheta "Made in Korea" pusă pe terminalele sale, iar decizia de mutare a producţiei a fost luată cu greu. Totuşi lipsa de profitabilitate a businessului duce şi la hotărâri de genul.

LG nu e încă gata să arunce prosopul, mai ales că ultimele sale telefoane din gama V au fost chiar atractive, iar midrangere ca LG Q7 şi Q6 ne-au plăcut şi nouă la review, la câteva capitole. La începutul acestei luni am aflat rezultatele financiare preliminare ale companiei, care per total, ca un conglomerat nu stă rău.

Segmentul LG Mobile nu e chiar cel mai profitabil, dar în zona de televizoare şi electrocasnice firma stă bine încă. Doar vânzările lui LG G8 şi LG V50 ne vor indica modul în care se descurcă de fapt LG Mobile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×