Huawei P30 Pro ar fi fost surprins în mâna unui oficial Huawei, Yu Chengdong

3.334 ori
<b>Huawei P30 Pro ar fi fost surprins în mâna unui oficial Huawei, Yu Chengdong</b>Nici în al doisprezecelea ceas, cu 3 săptămâni înainte de debutul lui Huawei P30 Pro nu putem băga mâna în foc că telefonul va avea 3 sau 4 camere în spate. Am avut câteva scăpări convingătoare în ultimele zile, iar acum se pare

Nici în al doisprezecelea ceas, cu 3 săptămâni înainte de debutul lui Huawei P30 Pro nu putem băga mâna în foc că telefonul va avea 3 sau 4 camere în spate. Am avut câteva scăpări convingătoare în ultimele zile, iar acum se pare că asistăm la o scăpare a flagshipului în mâna unui oficial Huawei.

Pe 28 februarie Yu Chengdong, unul dintre directorii Huawei a fost surprins într-un restaurant împreună cu un oficial Lenovo. Pe lângă neobişnuita asociere ne intrigă şi telefonul pe care Yu îl ţine în mână. Cu ceva crop şi atenţie, deducem că ar putea fi un Huawei P30 Pro. Randările de acum câteva zile se contraziceau, având amplasarea bliţului şi extra senzorilor fie lângă camera, fie sub ea.

Huawei p30 pro

Am avea şi un telemetru şi un senzor TOF extra pe lângă camera triplă. Astfel camera poate fi numită lejer şi o "Quad Camera". Vă reamintesc că Huawei P30 şi P30 Pro vor debuta la Paris pe 26 martie şi vor avea ecrane generoase cu breton picătură şi un format de design similar cu P20 Pro, judecând după câteva fotografii hands on din culisele MWC 2019.

Văzând cum s-a aprins competiţia pe partea de optică, ne aşteptăm ca Huawei să includă upgrade-uri serioase de optică, pentru a concura cu Nokia 9 Pureview, Galaxy S10+ sau chiar Oppo şi noutăţile sale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×