Huawei M660, smartphone Android ieftin cu tastatură QWERTY

3.338 ori
<b>Huawei M660, smartphone Android ieftin cu tastatură QWERTY</b>Deși Huawei se implica tot mai activ pe piața smartphone high end, compania produce în continuare și modele cu dotări mai modeste, cum e cazul acestui terminal M660. Telefonul este unul cu preț accesibil și intră în categoria de smartphone low...

Deși Huawei se implica tot mai activ pe piața smartphone high end, compania produce în continuare și modele cu dotări mai modeste, cum e cazul acestui terminal M660. Telefonul este unul cu preț accesibil și intră în categoria de smartphone low end, dar unul dotat cu tastatură QWERTY.

Acesta amintește de un BlackBerry prin combinația ecran touch și tastatura fizică și nici lookul sau nu e departe de produsele celor de la RIM. Huawei M660 rulează Android 2.3 și folosește un display de 3.2 inch, iar puținele informații pe care le avem despre el vin din certificarea sa oficială pentru vânzarea în State prin MetroPCS. Din câte văd aici tastatura pare destul de comodă și acest model îmi amintește de Motorola Pro puțin. Dacă ar fi să speculez, acest telefon are probabil un procesor de 1 GHz sau chiar mai puțin, 512 MB RAM și ceva de gen 2 GB memorie internă și slot microSD.

Având în vedere că terminalul e destul de butucănos, mă aștept și la o baterie destul de bună, cu durata rezonabilă de viață. De menționat și faptul că acest model Huawei și-ar putea schimba numele de îndată ce intră în oferta unui operator, cum fac de obicei produsele Huawei. Mai este loc în ziua de azi pe piață pentru telefoanele touch and type?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×