Nokia pregătește tablete și terminale hibrid, un oficial al companiei confirmă!

1.201 ori
<b>Nokia pregătește tablete și terminale hibrid, un oficial al companiei confirmă!</b>Jorma Otilla, unul dintre directorii de la Nokia a confirmat astăzi înainte de o întrunire cu investitorii companiei faptul că finlandezii pregătesc atât o tabletă, cât și "terminale hibrid". Veștile vin pe fondul nerăbdării investitorilor ca...

Jorma Otilla, unul dintre directorii de la Nokia a confirmat astăzi înainte de o întrunire cu investitorii companiei faptul că finlandezii pregătesc atât o tabletă, cât și "terminale hibrid". Veștile vin pe fondul nerăbdării investitorilor ca Nokia să revină pe linia de plutire și să lanseze noi produse de succes.

Dacă despre o tabletă Nokia cu Windows 8 puteam spune că știm deja, deoarece mulți alți reprezentanți Nokia au confirmat-o mai mult sau mai puțin oficial, acele modele hibrid mă intrigă. îmi pot deja imagina un smartablet precum Galaxy Note sau Optimus Vu produs de Nokia. Windows Phone 8 va da naștere la terminale cu specificații de nivel înalt și dacă tot avem un telefon WP7 cu ecran de 4.7 inch, de ce nu ar sări Nokia la 5 inch? Revenind la tableta lor cu Windows 8, aceasta ar putea fi lansată doar către finalul anului, iar acest model ar face bine să aibă dotări de top, altfel va plana deasupra sa pericolul numit iPad 3/4, care deja la acel moment va mai avea 2-3 luni până la lansare.

Asta ca să nu mai vorbim de faptul că luna viitoare se anunță Android 5.0 și posibil si tableta super ieftină Google Nexus produsă cel mai probabil de ASUS. Atunci când ai un Amazon care vinde milioane de tablete Kindle Fire, Google vine cu o tabletă ieftină, iar Apple e pe val cu noul iPad, ce poți face tu Nokia să oprești competiția? Cheia ar fi o tabletă Windows 8 promovată agresiv, cu un design fantastic și care să atragă imediat publicul, specificații de ultimă oră (quad core, ecran 1080p) și viața a bateriei bună.

Va fi Nokia capabilă să realizeze un astfel de produs?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×