Huawei Mate 10 Pro îşi dezvăluie muchiile super înguste (şi curbate) în imagini cu panoul frontal

1.450 ori
<b>Huawei Mate 10 Pro îşi dezvăluie muchiile super înguste (şi curbate) în imagini cu panoul frontal</b>Ajungem la a 5-a știre în care Huawei este cap de afiș astăzi, articol în care vă prezentăm panoul frontal destinat lui Huawei Mate 10 Pro. Acest phablet va fi cel care va inaugura trendul panourilor 18:9 din portofoliul Huawei și imaginile de aici

Scăpările legate de Huawei Mate 10 vin cu picătura, nu cu toptanul, ca la alte flagship-uri, dar vin. Recent am văzut randări profesioniste ale terminalului, realizate pe baza schemelor CAD din fabrică, iar acum luăm contact cu imagini hands-on ale panoului frontal fără digitiser, dar pentru varianta Huawei Mate 10 Pro de această dată.

Huawei Mate 10 Pro

Am avut recent şi o confirmare din partea Huawei va exista o serie Huawei Mate 10, care va include Huawei Mate 10 şi Mate 10 Pro. E interesant că această imagine cu panoul frontal nu lasă să se întrevadă vreun decupaj pentru scannerul de amprente, deşi în cele mai noi randări Mate 10 avea aşa ceva. E posibil ca Huawei Mate 10 să meargă pe o abordare mai convenţională, iar Mate 10 Pro să fie cu adevărat modelul cu noul ecran edge to edge, extins pe toată zona frontală.

Huawei Mate 10 Pro

Aşteptăm debutul telefoanelor pe 16 octombrie la Munchen, cu camere duale de generaţie nouă şi cu tehnologie Leica, plus procesorul proaspăt anunţat Kirin 970 la bord. Am putea ajunge la 8 GB RAM de aceasta dată și să vedem si 256 GB stocare. Revenind la Huawei Mate 10 Pro, acesta ar putea avea o diagonală de 6+ inch şi de vreme ce nu include un scanner de amprente în faţă, fie îl are în spate, fie realizează premieră ce nu a putut fi atinsă de Apple şi Samsung: integrarea senzorului biometric în panoul de ecran.

Pare mai plauzibilă integrarea în spate totuşi...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×