Huawei susține că Mate 10 este mai mult decât un simplu smartphone; cel mai recent teaser pune accentul pe AI

2.368 ori
<b>Huawei susține că Mate 10 este mai mult decât un simplu smartphone; cel mai recent teaser pune accentul pe AI</b>Un nou teaser marca Huawei sosește astăzi pentru smartphone-ul Huawei Mate 10, produs pe care îl așteptăm lansat oficial pe data de 16 octombrie într-un eveniment special de presă. Teaser-ul de față dezvăluie că Mate 10 este mai mult decât un

În vreme ce Google se pregătește pentru lasarea ineditului phablet Pixel 2 XL pe data de 4 octombrie cei de la Huawei continuă campania de teasing asociată phablet-ului Mate 10 care vine abia pe 16 octombrie. Materialul teaser recent dezvăluit de către compania asiatică pune accentul pe AI-ul oferit la bord și ne este comunicat faptul că Huawei Mate 10 este mai mult decât un simplu smartphone.

Tocmai acest AI integrat la bordul lui Huawei Mate 10 este ceea ce face telefonul unic și care îl deosebește de concurență. Kirin 970 este gazda acestei tehnologii și după cum aflam la debut, procesorul este capabil să recunoască peste 2000 imagini pe minut grație unei funcții numită "neural processing unit" (NPU).

În teaser-ul video Huawei precizează că AI-ul va gândi și va învăța exact ca noi și pentru noi, telefonul fiind o adevărată mașinărie inteligentă. Totul sună promițător la prima vedere, așa că așteptăm cu mare interes să aflăm pentru ce aplicații și funcții va fi pus la treabă acest AI integrat pe Huawei Mate 10 și Mate 10 Pro!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×