Huawei Mate 10 Pro începe să primească actualizarea la Android 9.0 Pie; Apar confirmări pe plan european

4.123 ori
<b>Huawei Mate 10 Pro începe să primească actualizarea la Android 9.0 Pie; Apar confirmări pe plan european</b>Iată că luna octombrie aduce și o veste bună pentru utilizatorii de terminale Huawei Mate 10 Pro, aceea că firma chineză a dat startul actualizărilor la Android 9.0 Pie. Acest update a fost confirmat pe plan european și pe seama informațiilor

Aflăm astăzi o veste neașteptată și interesantă în același timp, aceea că Huawei ar fi început distribuirea actualizării la Android 9.0 Pie pe terminalele Huawei Mate 10 Pro, fiind confirmată sosirea update-ului pe plan european. Informația vine din partea sursei getdroidtips.com care pune la dispoziție și pachetele software pentru cei care vor să instaleze actualizarea manual pe telefon.

Pe seama detaliilor menționate aici aflăm că actualizarea vine și OTA (over-the-air) pe variantele BLA-L09 (BLA-L09C432B108), respectiv BLA-L29 (BLA-L29C432B108). Ca noutăți principale avem o creștere semnficativă a performanței generale oferite de către smartphone-ul Huawei Mate 10 Pro, cât și introducerea lui GPU Turbo 2.0.

Avem parte și de control prin gesturi, iar printre funcții noi se mai numără și cele din lista de mai jos și aflați că EMUI 9.0 bazat pe Android pune focusul pe securitate și pe promovarea funcțiilor de sănătate. Așteptăm acum sosirea actualizării și în România. Aveți secțiunea de comentarii la dispoziție pentru a ne confirma odată ce primiți update-ul!

  • Design actualizat setări rapide
  • Design actualizat pentru slider de volum
  • Advanced Battery cu suport AI
  • Luminozitate adaptivă îmbunătățită
  • Android Dashboard / Digital Wellbeing
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×