Motorola Moto G6 Plus este actualizat la Android 9.0 Pie; Iată detalii

1.371 ori
<b>Motorola Moto G6 Plus este actualizat la Android 9.0 Pie; Iată detalii</b>În ultimele luni Motorola a început să actualizeze la Android 9.0 Pie cele mai mari nume de telefoane din portofoliul său. Motorola One a fost actualizat la în noiembrie 2018, iar Moto Z3 a primit softul nou în ianuarie 2019

În ultimele luni Motorola a început să actualizeze la Android 9.0 Pie cele mai mari nume de telefoane din portofoliul său. Motorola One a fost actualizat la în noiembrie 2018, iar Moto Z3 a primit softul nou în ianuarie 2019. E acum rândul lui Moto G6 Plus, probabil cel mai apreciat telefon midrange al companiei în 2018 pe care l-am testat și noi.

Şi Moto X4 a primit Pie luna trecuta, din ce am înţeles. Deocamdată Moto G6 Plus a avut confirmarea actualizării în Australia. Odată cu noul release OS telefonul va primi o viaţă a bateriei superioară, o zonă Quick Settings cu design nou şi modificări de interfaţă. Avem un nou meniu pentru reglajele de volum audio, o aplicatie Camera actualizată, funcţie Panorama nouă şi captură low light superioară.

În săptămânile viitoare Android 9.0 Pie mai ajunge şi pe Moto Z3 Play, Moto Z2 Play, Moto G6 şi Moto G6 Play. Moto G6 Plus a debutat în România la finalul lunii mai din 2018 şi vine cu procesor Snapdragon 630, 4 GB RAM, 64 GB stocare şi slot microSD, plus o baterie de 3200 mAh.

Are ecran de 5.9 inch Full HD+, camera duala de 12 MP + 5 MP, cu Bokeh şi filmare 4K, plus cameră selfie de 8 MP. Venea cu Android Oreo la debut şi cititor de amprente plasat frontal.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×