Huawei Mate 10 Pro primeşte o disecţie din partea lui JerryRigEveryting: ecran greu de reparat, dar spate ușor de scos (Video)

2.275 ori
<b>Huawei Mate 10 Pro primeşte o disecţie din partea lui JerryRigEveryting: ecran greu de reparat, dar spate ușor de scos (Video)</b>Vedem astăzi din partea celebrului youtuber JerryRigEverything un proces de teardown pentru smartphone-ul Huawei Mate 10 Pro, cel mai arătos model al companiei chineze din acest moment. Descoperim astfel că în ciuda

Dacă iFixit a disecat deja Huawei Mate 10 Pro de câteva luni, JerryRigEverything a pus mâna pe el ceva mai târziu, după debutul american de la CES 2018. Acum videoblogger-ul cunoscut pentru clipurile sale în care zgârie, arde şi îndoaie telefoane a desfăcut treptat şi cu răbdare flagship-ul actual Huawei, cel puţin până vine P20. Ce a ieşit vedeţi mai jos.

Huawei Mate 10 Pro

Aşa cum aflam şi de la iFixit, panoul spate e destul de uşor de scos, folosind un cutter şi o ventuză, după ce un uscător de păr a încălzit bine de tot panoul. Odată înlăturat panoul un singur cablu pare să ţină în loc platoşa de sticlă si metal şi anume cel asociat scannerului de amprente. Întâi video bloggerul înlătură componentele din zona superioară, adică placa din metal care include blitzul şi fixează şi conectorii asociaţi bateriei .

Huawei Mate 10 Pro

Un plus e că Huawei a folosit şuruburi standard Phillips pentru a fixa diferite componente şi plăci, deci nu vor fi prea greu de scos. Sigiliile contra apei sunt pe bază de cauciuc, observat în special în zona portului USB Type-C. Portul acesta, dar şi difuzorul şi placa de bază sunt destul de uşor de accesat şi scos. Mate 10 Pro are puţine şuruburi, iar ca aspecte negative menţionăm că dacă avem daune la camera selfie, trebuie schimbat întregul panou frontal sau vor fi daune ireversibile pentru display dacă încercăm scoaterea camerei.

Înlocuirea ecranului, care e teoretic cea mai comună reparaţie a unui handset ar putea însemna să fie scoase aproape toate componentele, ceea e o problemă. Măcar bateria a fost destul de uşor de extras, fără abuz de lipici. Judecând după clipul lui Jerry, desfacerea telefonului e ca un joc LEGO, deci destul de uşoară, aşa că telefonul ar putea fi uşor de reparat, câtă vreme nu e vorba de înlocuire de ecran.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×